AppCe poți face pentru a avea YouTube fara reclame?

Ce poți face pentru a avea YouTube fara reclame?

Ce poți face pentru a avea YouTube fara reclame?

Reclamele pe Youtube de cele mai multe ori iti opresc cheful de a naviga pe Youtube sau de a asculta muzica preferata in liniste. Desigur pentru a avea Youtube fara reclame sunt mai multe optiuni insa iata care sunt recomandarile pentru acest lucru.

Youtube fara reclame

Youtube Premium – este la indemana oricui si te alegi cu o luna gratut daca alegi sa incerci Youtube Premium fara reclame. Desigur pentru a vedea continutul de pe Youtube fara a fi deranjat de reclame trebuie sa platesti un abonament dupa cum urmeaza:

  • abonamentul YouTube Premium individual – 26 lei / lună;
  • abonamentul YouTube Premium familie – 39 lei / lună;
  • abonamentul YouTube Premium student – 15 lei / lună.

Vezi promotiile si ofertele de pe Youtube Premium

Programe folosite pentru a elimina reclama de pe Youtube

Desigur sunt mai multe programe si solutii software care te pot ajuta sa urmaresti Youtube fara reclame insa nu intotdeauna si functioneaza corect. Spre exemplu ultima versiune a browserului Chrome elimina orice adBloker astfel nu va functiona softurile de blocare reclame.

  • AdBlock – O extensie populară, cu peste 60 de milioane de utilizatori, care poate opri bannerele, adnotările și reclamele pre-roll de pe YouTube. În afară de Chrome, este compatibil și cu browserele Firefox, Safari și Edge. În plus, vă permite să adăugați pe o listă albă paginile care împiedică accesul cu blocante de reclame.
  • Adblock Plus (ABP) – Printre cele mai bune aplicatii ce blocheaza reclame pentru YouTube;
  • AdGuard – Disponibil ca extensie de browser care blochează reclamele video, urmăritorii și programele spyware. De asemenea, poate avertiza împotriva site-urilor malițioase.
  • AdBlocker Ultimate – Un blocator de reclame gratuit pentru YouTube și alte site-uri care blochează și urmăritorii și programele malware. Este susținut de donațiile comunității.
  • Stands Fair AdBlocker – O extensie ușoară pentru a face navigarea mai rapidă. Blochează mai multe tipuri de reclame, inclusiv reclamele video cu redare automată.
  • AdLock – Eficient în blocarea reclamelor de pe YouTube și de pe site-urile de socializare (cum ar fi reclame video, bannere și pop-up-uri). De asemenea, funcționează foarte bine cu dispozitivele iOS.

Brave – este un browser pentru navigarea pe internet, disponibil gratuit pe Magazin Play, care încorporează nativ un modul de blocare a reclamelor de publicitate.

Aplicația NewPipe blochează reclamele de publicitate de pe YouTube, permite redare în fundal, oferă funcția Picture-in-Picture, poți să descarci videoclipuri și multe altele.

Pe lângă platforma YouTube, aplicatia NewPipe este compatibila și cu alte platforme precum Soundcloud și Bandcamp.

LibreTube este o altă alternativă la YouTube Vanced, o aplicație care îți permite să vezi videoclipurile de pe YouTube fără reclame de publicitate si să asculți muzica cu ecranul stins sau blocat.

Desigur merita incercate toate aplicatiile amintite mai sus insa alegerea recomandata de tot mai multi utilizatori o reprezinta browserul BRAVE daca alegi sa nu te abonezi la Youtube Premium.

Youtube este locul unde in fiecare zi milioane de utilizatori aleg sa urmaresca diverse podcasturi, emisiuni sau sa vizioneze videoclipuri muzicale. De regula reclamele afisate pe Youtube sustin creatori de continut iar daca blochezi reclame cu siguranta va fi un minus pentru anumite canale indragite de tine.

Cea mai corecta alegere este plata unui abonament la Youtube Premium pentru a sta linistit si fara a incerca tot felul de solutii sau programe care nu prezinta totdeauna incredere.

Descopera aplicatia MyEngie pentru a gestiona contul tau de client Engie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.