AppAplicatia MyEngie - App online

Aplicatia MyEngie – App online

MYEngie este aplicatia online de la Engie Romania utila clientilor companiei pentru a gestiona mai usor contul de client Engie. Daca inca nu ai instalat inca aplicatia MyEngie iata cateva motive pentru care este momentul sa instalezi si sa utilizezi aplicatia online.

MyEngie aplicatia de la  Engie

Iata care sunt principalele motive pentru care poti utiliza aplicatia MyEngie:

  1. Plătești facturile mai simplu, mai rapid.  Poți plăti în același timp toate facturile tale de energie – fie de gaze naturale, fie de energie electrică, de pe oricare dintre adresele tale de consum. La final poți salva datele cardului tău, iar la următoarea plată nu va mai fi nevoie să le completezi. Mai mult, poți salva până la trei carduri bancare. Simplu și sigur.
  2.  Programezi serviciile tehnice la timp.  Este important să te asiguri că programezi la timp serviciile tehnice periodice de verificare și revizie. Acum poți face asta rapid, și din aplicația mobilă. Alegi serviciul tehnic, verifici intervalele disponibile și salvezi programarea. Și gata! Rapid, de oriunde te-ai afla.
  3. Transmiți indexul direct din aplicație.  Poți transmite lunar indexul autocitit și în fiecare lună plătești exact atât cât consumi. Poți face asta doar în perioada de transmitere și îl poți înregistra fie completându-l, fie prin scanarea contorului cu camera foto a dispozitivului mobil.
  4. Te bucuri de un design intuitiv și un cont personalizat.

Intuitivă și prietenoasă, aplicația MyENGIE este gândită în așa fel încât să găsești rapid informațiile de care ai nevoie. De asemenea, dacă ai în grijă mai multe locuri de consum, poți alege câte un nume și un simbol pentru fiecare pentru a le deosebi mai ușor.

Transmiterea indexului autocitit la Engie devine mai simpla cu aplicatia online MyEngie, iar trimiterea unui index autocitit te poate ajuta sa platesti in mod real pentru consumul de gaze mai ales in lunile de iarna.

Instaleaza aplicatia MyEngie

Descarca aplicatia MYENGIE in functie de dispozitivul tau:

Aplicatia MyEngie se poate folosi si prin intermediul unui PC daca doriti sa accesati contul dvs de client Engie – Vezi autentificare app

Daca tot am amintiti de index va propunem sa urmarim si modul prin care poti transmite indexul la Engie direct din aplicatia MyEngie:

  1. Accesează secțiunea Index.
  2. Dacă te afli în perioada de transmitere a indexului, vei avea activ câmpul în care poți completa indexul autocitit. Pentru gaze naturale ai și opțiunea de a scana contorul cu camera dispozitivului mobil.
  3. Apasă butonul Transmite indexulși ai terminat!

Foarte usor si simplu insa trebuie sa fii atent la perioada in care poti transmite un index autocitit aferenta contractului tau. La fel ca si alte aplicatii online este necesar sa ai mereu aplicatia actualizata pentru a beneficia de actualizari de siguranta si functii noi.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

NOU

Iti mai recomandam