AppAplicatia Hidroelectrica - App Android & IOS

Aplicatia Hidroelectrica – App Android & IOS

Hidroelectrica a lansat noua aplicatie online pentru dispozitivele ce functioneaza cu sistemul de operare Android si IOS. Aplicatia este utila tuturor clientilor companiei astfel in cele ce urmeaza urmarim beneficiile utilizarii aplicatiei Hidroelectrica.

Aplicatia de la Hidroelectrica se numeste iHidro si a fost lansata in luna octombrie 2023 avand deja nenumarati utilizatori in mediul online.

Descarca aplicatia Hidroelectrica

Aplicatia iHidro de la Hidroelectrica poate fi descarcata dupa cum urmeaza:

 • Download aplicatie Hidroelectrica pentru Android –  Magazin Play
 • Descarca aplicatia pentru IOS – APP Store

Asa cum spuneam si mai sus este important sa urmarim functiile aplicatie si pentru ce ne este de folos daca suntem deja clienti Hidroelectrica.

Functii aplicatie Speeh Hidroelectrica

Principalele functii pentru aplicatia Hidroelectrica reprezinta accesul facil la urmatoarele puncte de interes in beneficiul clientilor Hidroelectrica:

 • transmitere index la Hidreoelectrica;
 • facturi, istoric facturi si plati facturi curente;
 • locuri de consum;
 • date despre contul tau de client Hidroelectrica si contracte in desfasurare;
 • posibilitate si contact Hidroelectrica;
 • Alte optiuni in aplicatia Hidroelctrica.

Pentru a utiliza aplicatia Hidroelectrica este important sa o descarci pe dispozitivul tau dupa care sa incepi procesul de instalare si autentificare in contul tau de client.

Instalare aplicatie Hidroelectrica

 1. Descarca aplicatia Hidroelectrica din Magazin Play android sau APP store pentru sistemul cu IOS;
 2. Instaleaza aplicatia Hidroelectrica pe dispozitivul tau mobil;
 3. Acceseaza aplicatia cu datele de logare din contul tau – Creaza cont online.

Pentru a crea un cont online la Hidroelectrica este necesar sa aveti o adresa de email valida la care aveti acces pentru a confirma codul de securitate trimis de aplicatie.

Amintim faptul ca, Hidroelectrica reprezinta cea mai buna optiune atunci cand vine vorba de pretul pe kilowat ora comparativ cu alte companii ce furnizeaza energie electrica.

Aplicatiile mobile sunt foarte utile in special pentru plata facturilor online sau in cazul de fata usureaza modalitatea de transmitere index Hidreoelctrica.

Pentru eventualele erori de functionare recomandam sa raportati probelemele astfel incat la urmatoarele actualizari ale aplicatiei Hidroelectrica acestea sa fie remediate.

Datorita numarului mare de solicitari in primele zile de la lansare aplicatia a fost indisponibila insa acum totul pare sa functioneze corect fara erori.

Va recomandam sa folositi aplicatia iHidro de la Hodroelectrica iar pentru mai multe detalii despre aplicatie sau contracte cu Hidroelectrica va invitam pe site-ul oficial hidroelectrica.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

NOU

Iti mai recomandam