Configurare server virtual – VPS

Asiguram configurarea serverelor VPS pentru solutii de gazduire web sau gazduire streaming radio. Alegem sa configuram servere VPS pentru cei ce au nevoie de un server virtual privat si nu au cunostintele necesare pentru a configura un astfel de serviciu. Indiferent de compania de unde vrei sa cumperi un server VPS, noi iti putem configura si lansa serviciul de gazduire VPS in cateva momente.

Configurare si administrare server VPS

Prin configurarea unui server se intelege alegerea sistemului de operare compatibil cu solutia software dorita inclusiv instalarea programelor software necesare in exploatarea serviciul de gazduire VPS.

In functie de compania de la care alegeti sa achizitionati un server VPS se poate confugura urmtoarele elemente:

  • alegere sistem de operare ex: Ubuntu, Centos, Debian etc.
  • Instalare software server precum Whm&cPanel, CyberPanel, Plesk, AzuraCast etc;
  • Setare daca ne este permis de serviciul de gazuire Vps acces la functia de creare Reverse DNS.

server vps configurat

Configurare rapida

Asiguram configurare rapida pentru servere VPS ce au la baza programe software precum cPanel , CyberPanel sau Azuracast, EverestCast sau alte solutii software necesare.

Tu alegi serverul

Indiferent de compania de gazduire, putem configura orice solutie software dorita astfel in cateva momente poti avea serviciul configurat si lansat.

Suport si analiza

te putem ajuta in alegerea celor mai bune server VPS potrivite pentru nevoile tale. Avem peste 15 ani de experienta in domeniu.

Instalare programe software

Un serviciu de gazduire nu poate functiona fara a fi instalate programe software precum Whm&cPanel sau Plesk.

WHM sau Web Host Manager este o interfață puternică de administrare care ne oferă acces la backend-ul de la cPanel. Pentru acest lucru este necesar sa avem o licenta cPanel care poate fi doar pentru un cont sau pentru mai multe.

LiteSpeed ​​este un server web axat pe performanță, care aduce o serie de optimizări și funcții suplimentare, fără a necesita modificări sau configurații majore ale sistemului de operare. Acest plugin se ataseaza sau se instaleaza in WHM pentru a rula serverul cu Litespeed.

configurare vps

Ai nevoie de configurare VPS?

Intra in contact cu echipa noastra pentru asistenta si suport in vederea serviciului de configurare server VPS. Vei primi cele mai bune sfaturi potrivite nevoilor tale.