UtileeMag Genius - Activare Abonament - Dezactivare

eMag Genius – Activare Abonament – Dezactivare

eMag Genius cel mai popular serviciu de la eMag devine acum util tuturor clientilor care efectueaza frecvent cumparaturi pe site-ul eMag, Freshful sau Fashion Days.

eMag Genius este un serviciu de la eMAG pe bază de abonament anual sau lunar prin care ai acces la tot felul de oferte exclusive dar si poti beneficia de transport gratuit pentru nenumarate produse.

Beneficii eMag Genius

  • Livrare gratuită la easybox, la comenzile ce conțin produse genius Genius de minimum 30 lei;
  • Livrare gratuită, în aceeași zi pentru comenzi plasate până la ora 12:30, cu livrare în București la easybox (pentru comandă minimă de 30 lei) sau prin curier (comanda minimă de 100 lei);
  • Livrare gratuită, a doua zi la easybox (pentru comandă minimă de 30 lei) sau prin curier (comandă minimă de 100 lei) pentru comenzi plasate până seara târziu.

Activare abonament eMag Genius

Pentru activarea eMag Genius poti accesa contul tau de pe eMag sau direct din aplicatia eMag astfel poti activa serviciul Genius astfel:

  • Încearcă gratuit 30 de zile sau alege abonamentul Genius lunar sau anual;
  • Activează abonamentul cu cardul tău salvat în contul eMAG sau cu un nou card;
  • Loghează-te cu contul eMAG în Tazz, Fashion Days și Freshful;
  • Te bucuri de toate beneficiile Genius în cele 4 aplicații!

Pe Fashion Days, transportul este gratuit la easybox pentru comenzile care conțin produse Genius de minimum 50 de lei, iar la poștă sau la showroom pentru comenzile care conțin produse Genius de minimum 100 de lei.

Cat costa abonamentul eMag Genius?

eMag Genius este gratuit pentru incercare timp de 30 de zile iar daca iti place idee de a nu platii transportul, 99 de lei anual sau 8,25 lei lunar.

Cum dezactivezi eMag Genius?

În cazul în care nu mai dorești să-ți prelungești abonamentul eMag Genius poți să renunți la reînnoirea acestuia în orice moment.

Pentru asta va trebui să te loghezi pe contul personal de eMag, apoi să selectezi din meniul Contul meu opțiunea Genius. Mergând mai departe vei găsi în josul paginii textul Dacă nu mai dorești prelungirea abonamentului, poți să renunți oricând de aici.

Tot ceea ce vei mai avea de făcut va fi să apeși pe butonul Aici, iar contul tău eMag Genius va fi dezactivat.

Produsele care sunt incluse in abonamentul Genius sunt marcate pe site-ul eMag cu mentiunea Genius, astfel vei stii ca pentru acele produse nu vei plati transport.

Cu emag Genius ai anumite discount-uri extra precum și livrare gratuită în Tazz, serviciul de livrare mâncare de la eMAG. În ceea ce privește livrarea rapidă, în București se face livrarea a doua zi.

In cazul in care sunt probleme cu activarea sau dezactivarea eMag genius va invitam sa urmariti modul prin care puteti sa intrati in contact cu echipa de relatii clienti eMag Bucuresti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

NOU

Iti mai recomandam