UtileeMag Contact Telefon Call center

eMag Contact Telefon Call center

contact eMag serviciul de relatii cu clientii. Acceseaza eMAG contact serviciul de relatii clienti prin chat LIVE.

eMAG cel mai mare magazin online din Romania, are acum un sistem complet automatizat de suport clienti care de cele mai multe ori devine putin mai complicat fata de modul obisnuit prin care poti intra in contact cu eMag si anume contact telefonic la serviciul de call center eMag Bucuresti.

Contact eMAG – call center

Modalitati de contact eMAG pentru situatii in care este chiar avem nevoie de un operator pentru a rezolva o anumita situatie legata de comenzi, retur sau garantie.

Numarul de telefon eMag numai este disponibil prin varianta clasica de apel la serviciul de call center. Pentru a contacta echipa de relatii clienti eMag urmareste pasii de contact de mai jos.

eMag contact relatii cu clientii

 1. Te loghezi in contul tau la Emag pe site-ul emag.ro
 2. Urmaresti status comenzi sau informatii despre comenzile efectuate pe site-ul Emag.
 3. Daca ti s-a stricat un produs vandut de eMAG te rugam completeaza si trimite-ne formularul de reparatie produs.
 4. Poti intra in contact cu un operator eMag prin formularului de CHAT online din contul tau.

Numărul de telefon 021 200.52.00 oferă posibilitatea de asistență cu privire la comenzile efectuate pe platforma eMAG. Telefon call center eMAG Bucuresti: 021 2005200.

eMAG contact non stop 24/7

Asistentul virtual are o functie prestabilita astfel incat daca te loghezi in contul tau asistentul virtual va analiza contul tau si comenzile tale astfel incat sa identifice solutii de rezolvare a solicitarilor.

In anumite cazuri chiar este nevoie sa intri in contact cu un operator eMAG pentru a rezolva problemele.

emag contact pe chat

eMAG contact servicii de relatii clienti

Serviciul de relații clienți eMAG poate oferi asistență în mai multe moduri. Daca alegi sa accesezi eMAG contact serviciul de relatii clienti poti obtine asistenta pentru:

 • Informații despre produsele comandate de pe site-ul eMAG: Oferă detalii suplimentare despre produsele disponibile pe site, inclusiv specificații tehnice, compatibilitate, și recomandări.
 • Cei de la relatii clienti eMAG, ajută clienții cu pașii necesari pentru a plasa o comandă online, inclusiv selecția produselor, finalizarea comenzii, și metodele de plată.
 • Statutul comenzii: Furnizează informații despre starea comenzilor plasate, inclusiv confirmarea comenzii, expedierea și estimarea datei de livrare.
 • Ghidează clienții prin procesul de returnare a produselor sau de schimb în cazul în care produsul nu corespunde așteptărilor sau este defect.
 • Operatorul din call center eMAG, preia și gestionează reclamațiile și sesizările clienților, asigurându-se că acestea sunt rezolvate într-un mod satisfăcător.
 • Probleme tehnice: Oferă suport pentru probleme tehnice legate de utilizarea site-ului eMAG, contul de utilizator, sau aplicația mobilă eMAG.
 • Afla detalii despre garanțiile produselor și asistă clienții în procesul de solicitare a serviciilor de garanție.
 • Promoții și oferte: Descopera promoțiile și ofertele speciale în curs, ajutând clienții să beneficieze de cele mai bune prețuri și reduceri pe site-ul eMAG.ro.
 • Metode de plată și finanțare: Oferă detalii despre metodele de plată acceptate și opțiunile de finanțare disponibile.

Prin rubrica eMAG contact pe chat aveti acces la serviciul de suport 24 de ore din 24 iar in cursul saptamanii puteti vorbi cu un operator al serviciilor de relatii cu clientii eMAG.

Emag contact service Depanero

Daca ai nevoie de service la eMAG avem la dispozitie firma Depanero care este defapt un serviciu autorizat de EMAG Romania. Pentru a lua legatura cu cei de la Depanero avem la dispozitie urmatoarele metode de contact:

 • Service Depanero (partener de service autorizat eMAG)
 • Telefon contact emag garantii prin Depanero: 0742.726.843 (07GARANTIE), *4114 (apelabil doar in retelele mobile)
 • contact Depanero pe E-mail: [email protected]
 • Reclamatii si sesizari service: [email protected]
 • Adresa: Splaiul Independeței, nr. 319, Sector 6, București.

Modalitati de contact eMAG pentru garantie produse

Daca produsul pe care l-ai cumparat de la eMAG nu mai functioneaza dar este inca in garantie, iti asiguram reparatia gratuit prin serviciul de Service Pick-up & Return.

Reparatia acestor produse este asigurata prin serviciul Pick-up & Return.

 1.  Completeaza formularul de service pick-up & return.
 2.  Dupa aprobarea solicitarii tale, un curier va ridica gratuit produsul de la adresa pe care ai specificat-o in formular. Asigura-te ca produsul este ambalat cu grija, pentru a evita deteriorarea lui in timpul transportului.
 3.  Produsul va fi livrat de catre curier in service-ul Depanero, unde urmeaza sa fie reparat.
 4.  In termen de maximum 15 zile, specialistii Depanero iti vor repara produsul si ti-l vor returna tot prin curier, gratuit.

contact emag

Ai primit un produs defect de la eMag ?

Daca produsul primit are un defect fizic (este lovit, zgâriat, fisurat, ciobit, spart) îți recomandăm să refuzi livrarea. Dacă totuși ai acceptat coletul, îți recomandăm să nu folosești produsul și să ne aduci situația la cunoștință în maximum 48 de ore de la livrare, prin completarea formularului de contact.

Serviciul eMAG Retur gratuit in 30 de zile nu afectează dreptul legal de retragere in 14 zile pentru comerț la distanță, ci vine în completarea lui, în beneficiul clienților eMAG.

eMag contact 24/7 – Serviciul de Asistenta virtuala pe chatul LIVE eMag alege sa ofere asistenta virtuala tuturor clientilor sai dupa cum urmeaza:

 • status comenzile mele;
 • retur produs;
 • optiuni de plata;
 • specificatii si accesorii produse;
 • service si garantii;
 • plasare comanda.

Depunere reclamatii la eMag ?

Poti depune o reclamatie la eMag atunci cand serviciile nu sunt pe masura asteptarilor tale sau produsele livrate nu coincid cu descirerea lor pe website. In momentul in care comanzi de la Emag este necesar sa urmaresti daca produsul comandat este vandut si livrat de eMag.

Serviciul de relatii cu clientii eMAG poate fi destul de solicitat de clientii de pe site-ul oficial dar in special atunci cand avem promotiile de Black Friday mai ales ca o mare parte din produsele de pe eMag sunt comercializate de parteneri eMag prin sistemul marketplace.

Produsele cumparate de la partenerii eMAG Marketplace nu se pot returna in showroom-urile eMAG și nici in oficiile postale, ci doar urmand pasii de mai jos:

 1. Completează formularul de retur, asigurându-te că produsul respectă condițiile de retur de mai sus.
 2. În formular, alege una dintre opțiunile de retur: rambursarea sumei plătite la cumpărare sau voucher eMAG cu valoarea produsului returnat.
 3. După aprobarea cererii, partenerul eMAG Marketplace va trimite curierul să ridice produsul pe care vrei să îl returnezi.

Descopera modul de contact GLOVO pentru asistenta online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

NOU

Iti mai recomandam