UtileGlovo România - Contact & Asistență

Glovo România – Contact & Asistență

Ai nevoie de Asistență si suport Glovo ?

Care este modul de contact Glovo pentru probleme legate de expedierea comenzilor, retragere neautorizata de bani din contul tau sau alte solcitari pentru care vei avea nevoie sa intri in contact cu un operator Glovo.

Glovo este cea mai populara aplicatie online prin intermediul careia poti sa iti comanzi de la restaurantele preferate sau de la magazinele favorite. In prezent Glovo are cea mai mare cota de piata in Romania fiind utilizata zilnic de cateva mii de oameni.

Contact Glovo Romania

Conform cu specificatiile oficiale vom exemplifica modul de contact Glovo Romania in cazul in care ai nevoie de suport din partea echipei de asistenta clienti. Glovo este prezent cu birouri fizice in Romania in Bucuresti astfel interactiunea cu un operator uman chiar este posibila.

Modalitate de contact Glovo

 • Accesați site-ul web oficial Glovo din browserul de pe dispozitivul dvs.
 • Derulați în jos până în partea de jos a acestei pagini web.
 • Uitați-vă în partea de jos a web-ului pentru opțiunea care spune Contact sau Contactați-ne.
 • Se deschide o nouă pagină unde găsim o listă de opțiuni din care să selectăm. Alegeți varianta pentru care contactați Glovo, astfel încât firma să aibă mai multe informații și astfel să poată oferi o asistență mai bună în acest sens.
 • Completați câmpurile care sunt afișate pe ecran, cu datele personale (email pe care l-ați folosit pentru plasarea comenzii etc). De asemenea, adăugați informații despre problemă sau îndoiala sau întrebarea dvs. pe care o aveți.
 • Verificați dacă ați completat toate câmpurile necesare din casutele aferente;
 • Faceți clic pe butonul de trimitere.
 • Acum trebuie doar să așteptați ca Glovo să vă contacteze în legătură cu această problemă, lucru care în majoritatea cazurilor se va face prin e-mail, așa că trebuie să fiți cu ochii pe căsuța dvs. de e-mail.

Poti selecta si formularul de contact de pe site-ul Glovo – vezi formular

Contact Glovo pe chat

In aplicatia Glovo avem la indemana o rubrica dedicata pentru contact si suport clienti. De regula sunt intrebari gata presetate sau chatul este asistat de un sistem automatizat care in cele din urma te poate pune in legatura cu un operator Glovo.

glovo contact pe chat

Cand ai nevoie de ajutor de la Glovo?

 • atunci cand suntem in situatia in care avem contul Glovo blocat;
 • probleme cu livrarea – produse lipsa sau livrare deteriorata (de regula la aceasta problema este necesar sa intri in contact cu magazinul sau restaurantul de la care ai comandat prin Glovo);
 • probleme de ridicare comanda si livrare;
 • retragere bani din cont fara sa comand nimic – aceasta problema trebuie semnalata urgent la echipa de asistenta Glovo Romania;
 • probleme legate de aplicatia Glovo.

Daca inca nu ai Glovo poti sa descarci aplicatia dupa cum urmeaza:

Situatii intalnite la Glovo!

Produsele lipsesc sau comanda a fost gresita !
 • Dacă ai primit o comandă incompletă sau greșită, accesează profilul din aplicație și dăi clic pe -> Ajutor. Vom reveni cu o soluție în cel mai scurt timp posibil.
Produsele nu ajung in stare buna
 • in aceasta situatie neplacuta avem la dispozitie rubrica -> AJUTOR din contul tau de Glovo unde vom reveni catre dvs cu remedierea problemelor in cel mai scurt timp posibil.
Anulare comanda la Glovo

Dacă doriți să o modificați sau sa anulati comanda Glovo, trebuie doar să contactați gloverul. Deoarece un glover acceptă comanda dvs., amândoi veți avea numărul de telefon al celuilalt pentru a răspunde cât mai eficient la orice întrebare.

Pasionat de tehnologie si aplicatii atunci cu siguranta te va interesa si modalitatea de contact Revolut Romania.

Glovo ramane cea mai buna aplicatie din gama sa chiar daca in anumite situatii poti intampina anumite probleme. Nu uitati sa mentineti aplicatia actualizata astfel eventualele erori de functionare vor fi remediate si eliminate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.