UtileSamsung Galaxy S24 Lansare, Pret si specificatii

Samsung Galaxy S24 Lansare, Pret si specificatii

Samsung Galaxy S24 este cel mai asteptat smartphone din 2024 fapt pentru care facem o analiza asupra datelor de lansare si binenteles asupra specificatiilor tehnice daca este sa dam curs informatiilor aparute in presa.

Specificatii si Lansare Samsung s24

Samsung Galaxy S24 este aşteptat să debuteze abia în luna ianuarie chiar februarie 2024 urmand ulterior sa fie disponibil la precomanda si in magazinele din Romania cel putin doar in perioada de dupa lansare.

Specificatii Samasung s24

Procesoarele instalate vor fi Qualcomm Snapdragon, 8 Gen 3 probabil, dar în culise Samsung lucrează din nou la un Exynos puternic, unul de 3 nm, care ar ajunge pe Galaxy S25.

Camera foto Samsung S24  conform cu datele de pana acum –  cameră principală de 200 MP și o cameră ultrawide de 12 MP.

S24 Plus ar putea dispune pentru prima dată de un ecran WQHD de 6,7 inchi. S24 ar trebui să aibă un ecran FHD de 6,2 inchi.

Bateria este de asteptat sa fie la

Pret Samasung S24

Intotdeauna pretul este foarte important fie ca vorbim de Samsung S24 sau varianta Ultra insa conform datelor de pana acum, prețul de pornire va începe probabil de la 1.199 de dolari pentru versiunea de 256 GB, 1.299 de dolari pentru cea de 512 GB și 1.619 de dolari pentru versiunea de vârf de gamă și super-premium de 1 TB a flagship-ului.

Estimare pret Samsung S24:

  • Samsung Galaxy S24 ar putea avea un preţ de plecare de 949 euro;
  • Samsung Galaxy S24 Plus ar putea avea un preţ de plecare de 1199 euro;
  • Samsung Galaxy S24 Ultra ar putea avea un preţ de plecare de 1399 euro.

Este de asteptat ca, Galaxy S24 Ultra să includă o funcție AI de căutare, care le va permite dispozitivelor să caute automat cuvinte subliniate. De asemenea, o nouă caracteristică a înregistrării vocale este menționată, care va fi capabilă să recunoască până la zece voci diferite, utilă în traducerea conversațiilor și generarea rezumatelor.

Se zvonește că Samsung va lansa aceste dispozitivele pe 17 ianuarie 2024, un calendar similar cu lansarea seriei Galaxy S23 insa vom vedea daca chiar se va intampla fix la aceasta data.

Mai multe detalii regasiti si pe site-ul samsung.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

NOU

Iti mai recomandam