hostingLitespeed web server pentru performanta online

Litespeed web server pentru performanta online

LiteSpeed ​​este un server web axat pe performanță iar de cele mai multe ori atunci cand va indreptati privirea catre un serviciu de gazduire web, veti observa mentiunea Litespeed server.

Unul dintre principalele avantaje ale serverului cu tehnologia LiteSpeed este performanța sa. Aceasta poate fi de până la 6 ori mai rapid decât Apache și de până la 5 ori mai rapid decât NGINX în timp ce deservește fișiere statice și cu până la 50% mai rapid decât Apache pentru site-urile web PHP.

Server Litespeed pentru WordPress

Daca ai ales WordPress atunci cu siguranta serverul cu tehnologia Litespeed nu trebuie sa iti lipseasca. Alaturi de un modul de cache sau chiar LsCache poti obtine rezultate remarcabile in testele de performanta.

Litesepeed mărește viteza de stocare în cache a fișierelor dumneavoastră statice datorită LiteSpeed Cache, care îmbunătățește semnificativ performanța site-ului dumneavoastră web.

Serverul web Litespeed este compatibil cu serverul web Apache utilizat în mod obișnuit și cu funcțiile sale, cum ar fi mod_rewrite, .htaccess inclusiv mod_security.

Cu peste 60% cota de piata, WordPress este cel mai folosit CMS pentru construirea si motorizarea site-urilor web inclusiv a magazinelor online prin extensia sa WooCommerce.

Caracteristici ale LSWS 

Cele mai importante caracteristici ale LSWS sunt:

1. Compatibilitate Apache: LSWS este compatibil cu Apache. Astfel, este compatibil cu cele mai utilizate module apache precum mod_rewrite, mod_security, etc. De asemenea, LSWS suporta .htaccess.

2. Performante ridicate: LSWS ofera performante mult mai ridicate fata de Apache. LSWS poate raspunde unui numar de solicitari de ordinul miilor in acelasi timp cu un consum redus de memorie.

3. Mai sigur: LSWS este mai sigur decat Apache, fiind compatibil cu mod_security. Astfel, serverele shared din intreaga lume ruleaza cu LSWS.

Marea majoritate a companiilor de hosting din Romania folosesc tehnologia Litespeed astfel nu te costa nimic in plus daca alegi o gazduire pe un server echipat cu  Litespeed.

In momentul de fata pozitionarea in motoarele de cautare tine cont si de viteza de incarcare a paginilor web astfel este important sa acorzi o deosebita atentie performantei astfel incat sa obtii rezultatele optime.

Website oficial – litespeedtech.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

NOU

Iti mai recomandam