hostingGazduire web prin Romarg Romania

Gazduire web prin Romarg Romania

Romarg este o companie de hosting din Romania fiind in prezent cea mai mare companie de hosting din tara noastra. Cu sediul fizic si data center propriu in orasul Brasov, Romarg se numara printre cele mai bune optiuni atunci cand vine vorba de gazduire web performanta.

Gazduire web ssd Romarg

Cu un serviciu bazat pe stocare SSD, Romarg dispune de servere moderne ce au la baza procesoare Intel si AMD Epyc pentru o performanta ridicata.

Abonamentele Romarg sunt cele afisate in imaginea de mai jos.

romarg pret

Pentru un site de prezentare sau un blog in crestere recomandam abonamentul StartPlus intrucat dispune de resurse rezonabile.

De ce sa alegi Romarg?

Sunt cateva motive bine intemeiate pentru a alege Romarg atunci cand ai nevoie de hosting performant insa lasand la o parte suportul tehnic rapid in marea majoritate a cazurilor, Romarg are anumite atuuri printre care:

  • Preturile sunt stabile fata de alti furnizori din Romania;
  • Echipamente si programe software de top;
  • Data center propriu proiectat pentru a sustine cele mai exigente cerinte mai ales ca, vorbim de cea mai mare companie de hosting din Romania;
  • Protectie performanta bazata pe inteligenta artificiala.

Servere VPS la Romarg

Pentru cei ce cauta un server VPS in Romania, cu siguranta Romarg devine o optiune de luat in calcul mai ales daca vrei sa revinzi servicii VPS.

Pe un server VPS poti hosta aplicatii sau site-uri ce au nevoie de resurse dedicate clar net superioare oricarei solutii de gazduire shared.

Un server VPS la Romarg aduce urmatoarele beneficii:

  • Acces full root
  • Consola Administrare server
  • 1 ipv4
  • La alegere: CentOS, Debian, Ubuntu
  • Reboot, Start, Stop
  • Consola KVM

Mai subliniem faptul ca, Romarg foloseste pe serverele sale solutii software precum, Cloudlinux, Litespeed, cPanel, Imunify360, SpamExperts si Softaculous.

Thnologia Litespeed a fost prezenta pe serverele Romarg inca de la inceput cand alti furnizori de hosting din Romania inca nu aveau implementata aceasta solutie de accelerare website.

Asadar daca vrei un hosting de calitate poti alege Romarg iar inca un aspect deloc de neglijat, compania a mentinut un nivel stabil pentru preturile la pachetele de gazduire web dar si la ip-uri dedicate sau servere VPS.

Pentru mai multe detalii puteti consulta site-ul oficial romarg.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

NOU

Iti mai recomandam