hostingCele mai bune server VPS de la OVH Cloud

Cele mai bune server VPS de la OVH Cloud

OVH Cloud in calitate de principal furnizor de cloud din Europa, furnizăm produse de cloud public și privat, soluții de găzduire partajată și de servere dedicate în 140 de țări din întreaga lume.

Asadar OVH reprezinta una dintre cele mai mari companii de hosting din Europa iar analiza pe care dorim sa o facem cu acest articol o reprezinta solutia de hosting Vps OVH Cloud.

VPS OVH Franta Europa

Intrucat ne raportam la serviciile de hosting VPS din Europa am ales data center-ul din Franta unde avem solutii premium de gazduire Vps.

De ce ai alege Vps de la OVH

Sunt cateva motive pentru care noi am alege OVH si binenteles te sfatuim si pe tine daca vrei sa ai un server VPS bine optimizat si foarte rapid. Iata cateva motive sa alegi serviciul VPS OVH Cloud:

  1. Stabilitate si uptime excelent 99,9% conform cu SLA;
  2. Stocare full NVMe;
  3. Trafic necontorizat;
  4. Conexiune la reteua globala pe port de 1 Gb.s respectiv 2 Gb.s
  5. Servere rapide cu un timp de raspuns foarte bun la nivel global;

Preturile la abonamentele VPS OVH sunt afisate in imaginea de mai jos.

ovh vps pret

Pentru un server rapid si performant va sugeram abonamentul Confort unde avem 4 vCore respectiv 8 GB memorie RAM pe un port de 1 Gb.s

Pentru ce poti folosi un server VPS de la OVH

Atunci cand ai nevoie sa utilizezi diferite programe software sau aplicatii online, un server VPS te poate ajuta iar in acest sens identificam cateva din motivele pentru care ai alege un server VPS la OVH:

  • Gazduire site-uri cu nevoi mai mari de resurse;
  • Gazduire radio – OVH este idela pentru gazduirea posturilor de radio online intrucat avem resurse bune iar traficul este nelimitat;
  • Gazduire jocuri online;
  • Gazduire aplicatii si medii te testare app.

In calitate de client OVH are un panou de control ceva mai sofisticat fata de alti furnizori insa cu siguranta daca utilizezi servicii VPS te vei descurca usor.

OVH permite setarea Reverse DNS in zona de IP deci deja avem un avantaj major atunci cand alegem sa gazduim site-uri web. Poti adauga mai multe Ip-uri la contul tau pretul fiind undeva la 2 dolori pe IP.

Chiar daca pretul unui server VPS poate fi mai sump fata de alti furnizori de servicii de Hosting, OVH ramane una dintre cele mai bune companii de hosting din Europa.

Daca ai un post de radio OVH este solutia ideala pentru un server de radio intrucat stabilitatea si calitatea conexiuni la server face din OVH un serviciu stabil si rapid pentru gazduirea pe un server radio.

Desigur configuratia unui server VPS recomandata de noi este minim 4 vCore sau chiar 8 vCore pentru rezultate optime fara a te uita mereu la consumul de resurse.

Atunci cand utilizezi un server VPS o faci in special pentru site-uri cu trafic mare sau pentru alte aplicatii ce au nevoie de resurse iar de aici alegerea recomandata de noi.

Pentru un site cu un trafic mediu poti alege o configuratie mai mica insa tot trebuie sa ai un minim de 4 GB memorie ram si un nivel CPU de 4,8 – 5,2 GHz.

Vezi toate ofertele OVH pe site-ul oficial ovhcloud.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

NOU

Iti mai recomandam